قطعا فرهنگ غذایی یک کشور معرف فرهنگ اجتماعی آن جامعه است سلیمیان در این مورد معتقد است: تمام دستورات غذایی این کتاب مبنای واحدی دارد. در واقع آشپزی هر ملت گویای فرهنگ و اصالت آن جامعه است. آشپزی به نوعی معرف طرز تفکر یک ملت است و ما در ترجمه فارسی کتاب کلمه به کلمه کتاب را با یکدیگر به نگارش درآوردیم. نگارش و ترجمه برخی رسپیها آسان بودند چراکه همان مواد غذایی در ایران هم یافت میشد. اما در برخی رسپیها موادی مشابه آن در ایران یافت میشد که باید با دقت بیشتری تطبیق داده میشد. در حقیقت غذا جزوی از فرهنگ ایرانی است و این باعث افتخار من است که غذاها در هر بخش ایران مزه و طعم خاص خود را دارد.